Om Pia 2017-12-19T10:04:14+00:00

OM PIA | VEM ÄR JAG?

Storstadshippie och businesskvinna. Tonårsmamma och yogalärare. Ledarskapsutvecklare, utbildare och föreläsare. Älskar att dansa. Nygift. Mediterar och släpper taget.

Samlar på stövlar. Skriver på min första bok. Analytisk och kreativ. Dricker kaffe och vatten. Stolt över mitt intensiva dagdrömmande och min vilda fantasi. Reser hit och dit så ofta jag kan.

Min passion och ambition

Jag vill bidra till att människor tar ett steg, utvecklas och hittar modet att verkligen vara sig själv, både privat och professionellt. Individuellt och i team. Blir duktiga på självledarskap och på så sätt framgångsrika på det sätt som känns relevant och viktigt för var och en.

Hur gör jag det?

Jag utbildar, föreläser och inspirerar. Jag jobbar med utveckling av team och individer. Jag coachar, jag ifrågasätter och jag provocerar om det behövs – med respekt och omtanke. Nästan alltid utifrån min filosofi ”Rötter och vingar”.

Rötter och vingar

RAW står för Roots And Wings, rötter och vingar. Min livsfilosofi sedan nästan 20 år tillbaka. Läs mer nedan!

Min filosofi rötter och vingar:

Rötter handlar om den inre energin, den stabila plattform som man ska utgå ifrån i sitt självledarskap. Det kan till exempel vara god självinsikt, sund värdegrund, att förstå sina egna grundvärderingar och varför man har dem, insikt om och acceptans av sin personlighet, att förstå och kunna jobba med sin emotionella intelligens och förstå sig själv – sin kommunikationsstil, sina styrkor och sin utvecklingspotential. Goda ”rötter” ger bra självkänsla och inre trygghet.

Vingar handlar om mod och tillit, till sig själv och sitt eget självledarskap och till andra i omgivningen. Att utifrån ”rötterna” kunna och våga ta de steg som man vill och som behövs för att utvecklas och vara den bästa versionen av sig själv så ofta som möjligt. Mod att vara framgångsrik på det sätt som är viktigt och relevant för just mig. Det kan till exempel vara att jobba med sitt personliga varumärke, att våga vara kreativ i olika sammanhang, att vara duktig på storytelling och med det inspirera andra, att förstå och öva sitt kroppsspråk och sin karisma så att man blir en person som ”lyser” när det verkligen behövs. Att vara nyfiken, att våga ta det där steget och att ha mod att fatta ett tufft och viktigt beslut.

CV PIA LEINO RAGNARDOTTER

Här finns lite mer om min bakgrund, min erfarenhet och mina utbildningar.

CV Pia Ragnardotter >